Rólunk

Főoldal Rólunk

Kik vagyunk

A ZeroKarbon a karbonlábnyom számításhoz kapcsolódó komplex szolgáltatási program.
Az első olyan hazai kezdeményezés, amely a karbonlábnyom számításra építve a gazdaság minden szereplőjére kiterjedően, a kibocsátás-csökkentésre irányuló tanácsadással és a semlegesítéssel együtt foglalkozik. Eltökélt célja a fenntarthatóbb életmód és szervezeti működés elősegítése. Szolgáltatásaink egyaránt szólnak magánszemélyeknek és cégeknek.

Szeretnénk minden szinten tenni a jövőért, és ennek érdekében partnerséget építeni.

Anyavállalatunk, a PANNON Pro Innovációs Szolgáltató Kft. 2013 óta tölt be meghatározó szerepet a magyar fenntarthatósági ökoszisztémában. A ZeroKarbon alapvetően Magyarországon élőknek és Magyarországon működő cégeknek kíván segítséget nyújtani, fókuszálva a helyi igényekre és a helyi lehetőségekre. A szolgáltató és termelő vállalatok így elérhetik fenntarthatósági célkitűzéseiket, nyomon követhetik előre haladásukat. Igény szerint felmérjük és monitorozzuk a működésből fakadó karbonlábnyomukat, javaslatokat teszünk annak csökkentésére, illetve az el nem kerülhető kibocsátások ellentételezésére megoldásokat kínálunk.

Küldetésünk

A ZeroKarbon egy dinamikus csapat, mely elkötelezetten hisz abban, hogy a fenntartható fejlődés az egyetlen járható út magánszemélyként és szervezetként egyaránt.

Folyamatosan törekszünk arra, hogy szolgáltatási portfóliónkat az ügyfeleink igényeire szabjuk, és az általunk nyújtott karbonlábnyom ellentételező projektek ne csupán kibocsátáselkerülést jelentsenek, hanem társadalmi hasznossággal is rendelkezzenek.

A ZeroKarbon kézzelfoghatóan tesz azért, hogy az Európai Bizottság által 2050-re kitűzött nettó zéró emisszió ne csak álom legyen, hanem elérhető valóság. Felkészült szakmai hátterünkkel és személyes elkötelezettségünkkel célunk a valódi, transzparens hatás elérése.

A csapat

icon-2
Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebb információért olvassa el az Adatvédelmi Tájékoztatót.