Programjaink

Főoldal Programjaink

Innovatív és rugalmas megoldásokkal segítjük megrendelőink karbonlábnyom semlegesítését (offsetelését). Szolgáltatásaink igénybevételével pozitív hatással lehet a környezetre, társadalomra, elősegítheti a tiszta energiára való áttérés felgyorsítását, bemutathatja elkötelezettségét az éghajlatvédelem iránt, és felelős magatartással jó példával járhat elől.

Lehetősége van harmadik fél által validált, nemzetközi szabványok szerint ellenőrzött offset projektekbe fektetni a világ számos táján és hazánkban. Emellett személyre szabottan, a vállalat által megfogalmazott igényeknek megfelelő helyi offset programokat is igénybe vehet. Kis, közepes és nagyvállalatoknak is kínálunk megoldásokat, amelyek megfelelnek az egyéni igényeknek és céloknak. A vevők, partnerek és a munkatársak számára is jelentős értéket jelent a fenntarthatóság szempontjából is átlátható, felelős és karbonsemleges működés.

Fenntartható energia

Nem mindegy, hogy az általunk elfogyasztott energia milyen forrásból származik. Ezek a projektek a megújuló energiaforrások arányának növelését, és energiahatékonyság növelésén keresztül a kevesebb energia fogyasztását teszik lehetővé.

Fenntartható társadalom

Társadalmunk egészségét és fenntarthatóságát a javakhoz való egyenlő hozzáférés alapozza meg. Ezek a projektek elsősorban a szegénységgel összefüggő problémákat célozzák.

Természeti környezet

A biológiai sokféleség fenntartása mindannyiunk közös érdeke. Természetes élőhelyek fenntartásával és helyreállításával kívánjuk elérni az ökoszisztéma szolgáltatások magas szintű fenntartását.

icon-2
Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebb információért olvassa el az Adatvédelmi Tájékoztatót.