Természeti környezetet érintő programjaink

Főoldal Természeti környezetet érintő programjaink

A természeti környezet megóvása az ökoszisztéma szolgáltatások megőrzésével és visszaállításával járul hozzá a karbonsemlegesítéshez. Pozitív mérleget jelent az erdősítés, vagy a társadalmi haszonnal is járó többhasznú sarjerdő telepítés, a természetes élőhelyek, mocsarak, lápok visszaállítása, amelyek jellegükből fakadóan is magas karbonmegkötő képességgel rendelkeznek.

Erdősítés

Magyarországon az Erdőmentők Alapítvánnyal együttműködve évente kétszer van alkalmunk erdőtelepítési projektet megvalósítani. Az erdőtelepítésbe aktívan, résztvevőként is be lehet kapcsolódni. A telepítés hazai örökerdőnek minősített erdőterületeken, Nemzeti Parkokban valósul meg. A karbonsemlegesítési igénnyel arányban lehet vállalni az erdősítést. Ennek megszervezésében, céges csapatépítőként való lebonyolításában partnerek vagyunk.

További programjaink

Fenntartható energia

Nem mindegy, hogy az általunk elfogyasztott energia milyen forrásból származik. Ezek a projektek a megújuló energiaforrások arányának növelését, és energiahatékonyság növelésén keresztül a kevesebb energia fogyasztását teszik lehetővé.

Fenntartható társadalom

Társadalmunk egészségét és fenntarthatóságát a javakhoz való egyenlő hozzáférés alapozza meg. Ezek a projektek elsősorban a szegénységgel összefüggő problémákat célozzák.

icon-2
Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebb információért olvassa el az Adatvédelmi Tájékoztatót.