Fenntartható társadalom programjaink

Főoldal Fenntartható társadalom programjaink

Fenntartható társadalom programjaink olyan kezdeményezéseket támogatnak amelyek az emberi élet fenntarthatóbbá tételéhez járulnak hozzá. A fenntartható fejlődés egyik alappillére a társadalmi fenntarthatóság, amely a méltányos életkörülmények biztosítására is törekszik. Ezek a programok a társadalmi fenntarthatóságot a környezeti fenntarthatósággal együtt, a természeti erőforrásokhoz való hozzáférést oly módon biztosítják, hogy a megfelelő életminőséget az egymást követő nemzedékek is magukénak tudják. A fenntartható társadalom jellemzője az életminőség folytonos javítására való törekvés. Ez magában foglalja az egészséget, az egészséges környezethez való hozzáférést, a mindenki számára elérhető oktatást.

A szegénység felszámolása, egyenlő esélyek mindenkinek.

Partnereinkkel olyan programokon dolgozunk, amelyek hozzájárulnak a mélyszegénységben élők önfenntartóvá válásához, a szociális körülményeik javításához. A programok kivitelezését is karbonsemleges módon kívánjuk megoldani.

További programjaink

Fenntartható energia

Nem mindegy, hogy az általunk elfogyasztott energia milyen forrásból származik. Ezek a projektek a megújuló energiaforrások arányának növelését, és energiahatékonyság növelésén keresztül a kevesebb energia fogyasztását teszik lehetővé.

Természeti környezet

A biológiai sokféleség fenntartása mindannyiunk közös érdeke. Természetes élőhelyek fenntartásával és helyreállításával kívánjuk elérni az ökoszisztéma szolgáltatások magas szintű fenntartását.

icon-2
Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebb információért olvassa el az Adatvédelmi Tájékoztatót.