Friss hírek, blogbejegyzések

Főoldal Friss hírek, blogbejegyzések
A fenntarthatóság egyre fontosabb téma a vállalatok és a fogyasztók számára is, hiszen a klímaváltozás, a környezetszennyezés és az erőforrások kimerülése komoly kihívásokat jelentenek a jövőnk szempontjából. A fenntartható fejlődés nemcsak etikai kötelesség, hanem üzleti lehetőség is, amely versenyelőnyt biztosíthat azoknak, akik elkötelezettek a környezetvédelem és a társadalmi felelősségvállalás iránt.
Az elmúlt hetekben két konferencián is részt vettünk; „Az európai zöld megállapodás és a biodiverzitás” műhelykonferenciát a Magyar Természetvédők Szövetsége szervezte, emellett a Fenntarthatósági témahét keretében rendezte meg a Környezetvédelmi Szolgálatók és Gyártók Szövetsége a II. Szemléletformálási konferenciáját.
A ZeroKarbon csapata 2022. március 22-én a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság felkérésre adott iránymutatást egy webinar formájában arra vonatkozóan, hogy miként lehet felkészülni egyrészről az éghajlatváltozás miatti kihívásokra, másrészről ezzel párhuzamosan az egyre inkább szigorodó fenntarthatósági jelentéstételi kötelezettségekre.
icon-2
Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebb információért olvassa el az Adatvédelmi Tájékoztatót.